Wat is JeePee?


Wat is JeePee?
JeePee is de uitgelezen mogelijkheid voor de jeugd om klasgenoten van de basisschool of andere jongeren van hun eigen leeftijd te zien. Iedereen zit waarschijnlijk in een andere klas of zelfs op een andere school. Eens per maand organiseren we een avond waarin we leuke en/of interessante dingen doen. Soms hebben we een spreker of gaan we op bezoek bij een bedrijf. Andere keren spelen we een moordspel of komen de bordspelletjes weer uit de kast.


Waar is JeePee?
De Jeepee-avond is in principe altijd in de Schoof van half 8 tot 9 uur.
Het kan voorkomen dat er voor een andere locatie word gekozen, als u niet in de Jeepee-groeps-app zit mail dan altijd even voor de juiste info, voordat u, of uw kind voor het eerst naar een Jeepeeavond wilt.


Langskomen bij JeePee
De jeugd kan zich gewoon aansluiten bij de JeePee-groep van het jaar dat je naar de middelbare school bent gegaan.
Je hoeft er niet vanaf het begin bij te zijn: onze deur staat altijd open voor iedereen. Een JeePee-groep bestaat drie jaar. Als je dan nog door wilt gaan kun je een JeePee-Plus-groep beginnen.


JeePee Plus
Dit is de groep JeePeƫrs die er na drie jaar geen genoeg van heeft gekregen. Dit is een erg open en gezellige club. Er wordt altijd veel gelachen en ook altijd veel beleefd. Het hoogtepunt van het jaar is het kampweekend. Naar een bestemming in Nederland om daar een geweldig weekend te hebben. Dit mag je echt niet missen!
Jeepee Plus is in 2018 opgeheven totdat iemand een nieuwe Jeepee Plus groep begint.